Salg i købstæderne

En unik chancen for at salgsteamet kan få tid til at arbejde intenst sammen omkring virksomhedens fremtidige salgsstrategi. Vi designer mindre oplevelser ind I campen som styrker relationerne imellem teammedlemmerne.

Arrangmeneter til enhver smag

Sammen skal vi på sporet af de gamle historier på en sjov og anderledes måde, samtidig med at salgsteamet skal have unik mulighed for at arbejder sammen.

Salgs-camp Aalborg

En unik chancen for at salgsteamet kan få tid til at arbejde intenst sammen omkring virksomhedens fremtidige salgsstrategi. Vi designer mindre oplevelser ind i campen som styrker relationerne imellem teammedlemmerne. Ser man på Aalborgs historie, så har byen altid været den altdominerende købstad i Nordjylland. Tilbage i middelalderen reagerede munkene i byen, og det gamle Gråbrødrekloster ligger stadig velbevaret under det Aalborg som vi kender i dag.

Salgs-camp I Løgstør

En unik chancen for at salgsteamet kan få tid til at arbejde intenst sammen omkring virksomhedens fremtidige salgsstrategi. Vi designer mindre oplevelser ind i campen som styrker relationerne imellem teammedlemmerne. Den 500 år gamle købstad – Løgstør – sætter rammerne for en spændende salgscamp. Med sin smukke placering midt i Limfjorden indbyder Løgstør by til et intenst arbejdsforløb for jeres virksomhed. I får helt unikke oplevelser, som styrker jeres interne relationer i salgsteamet.

Salgs-camp I Mariager

Mariager er en af landets absolut smukkeste byer og blev oprindeligt dannet omkring nonneklosteret, før den i 1592 blev til en købstad. Mariagers brostensbelagte veje og skæve huse giver en sanselig oplevelse af den gamle købstad. Mariager er meget kendt for dens salt, hvilket skyldes at den huserer Skandinaviens eneste saltfabrik samt et berømt saltcenter. Rammerne for jeres Salgscamp, vil dannes af Hotel Jomfru bakken, der med beliggenhed giver de perfekt rammer til ro og fordybelse med til gå ture i skoven omkring og den smukke udsigt over Mariager fjord.

Find inspiration

Se vores flotte billeder fra tidligere arrangmenter vi har hjulpet vores kunder afholde

Skriv til os

Turpis cursus in hac habitasse. Velit aliquet sagittis id consectetur. Scelerisque in dictum non consectetur a erat nam at lectus. Adipiscing enim eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna. Sit amet consectetur adipisci