Sommerfester

Danish Event kan hjælpe med en komplet sommerfest, hvor vi håndterer alt fra planlægningen til eksekveringen af sommerfesten. Vi tilbyder også en delvis løsning, hvor vi bidrager med enkelte elementer, som eksempelvis serveringspersonale, livebands eller en lækker cocktailbar.

Sommerarrangementer for virksomheder

Ønsker I at opleve en sommerfest, hvor jeres lokaler forvandles til en havefest med kold rosé, rødternede duge, glødepærer og ris-lamper hængende ned fra loftet og en masse vilde blomster? Det kan også være en eksklusiv gallamiddag, som indleder med en champagnesmagning eller et cocktailkursus, eller måske har I drømt om at holde jeres egen festival og hvor kun fantasien sætter begrænsningerne?

Vi arbejder med den overbevisning om, at alt kan lade sig at gøre!
Hvad end der er et ønske om en sommerfest med grillmenu og iskolde øl, en festival med madboder, en temafest med f.eks. pirattema eller en sommerfest med et anderledes twist af lækker gourmet mad eller spændende street food, kan Danish Event sammensætte et uforglemmeligt sommer arrangement for jeres virksomhed.

Danish event fungerer som sparringspartner og idéudvikler. Vi tænker ud over det sædvanlige og kan skabe oplevelser for jeres medarbejdere, der bringer værdi til virksomheden ved at forbedre det kollegiale og sociale miljø på arbejdspladsen.

VI ER KREATIVE SJÆLE DER OPFYLDER DRØMME

Vi arbejder med den overbevisning om, at alt kan lade sig at gøre!
Derfor er der plads til at tænke de store tanker. 

Vi hjælper og sparrer med jer om at skabe jeres unikke oplevelse. Det kan fx være en all inclusive.  Hvor medarbejderne hentes hjemme på privatadressen med morgenmad, derefter køres til sjove aktiviteter og hygge i løbet af dagen,  lækker gallamiddag, cocktail fest med musik og dans, hotel værelser og så køre vi naturligvis også deltagerne hjem igen. 

Vi kan også lave jeres dominic om til en stor havefest med helstegt pattegris, eller oktober fest. 

Det er kun fantasien der sætter grænserne..

En skræddersyet løsning

Danish Event skræddersyer hver sommerfest ud fra jeres  behov og ønsker, krydret med kreativ sparring og design. Vi er behjælpelige med alt fra booking af location, professionelle tjenere og cocktailbartendere, udfordrende teambuilding og personaleudvikling, lækker catering til inspirerende underholdning og musik, samt sikre et gnidningsfrit event fra opsætning til oprydning.  

Med Danish Event kan du som kunde deltage i dit eget event, og nyde oplevelsen med kollegaer.  Når festen skal slutte, skal I heller ikke tænke på noget, vi rydder op og tager opvasken bagefter. Jeres lokaler forlades og ser ud som da vi overtog dem. Det er nemt og sikkert!  

 

Teamplay med ipad

Teambuilding & personaleudvikling

Teambuilding bliver ofte kombineret i forbindelse med sommerfester og personalearrangementer, men kan sagtens stå som et arrangement for sig selv.

Vi er bevidste om, at alle virksomheder er forskellige og derfor skræddersyes aktiviteterne ud fra jeres virksomhed, de ansattes interesser og de områder hvor I har ønsker for udvikling. Aktiviteterne kan være samarbejds- og tillidsøvelser, eller de kan bestå af aktiviteter og sjove oplevelser, der hælder mod alt fra leg til læring. Læs mere om teambuilding og personaleudvikling. læs mere om vores utallige løsninger her

In house & ekstern lokation

Danish event skræddersyer events ud fra jeres behov og ønsker, hvad enten der er tale om et event ”in-house” eller I ønsker en ekstern venue.

Ved in-house events forvandler Danish event, virksomhedens egne lokaler til en ny visuel oplevelse. Om end det er kantinen, kontorlokalerne, produktionshallen, tagterrassen eller andet kan vi levere et full-service arrangement i jeres nuværende rammer.

Danish event har adgang til en række locations i hele Danmark.
Vi udvælger den perfekte venue til hver enkelt kunde med stor omhu og sikrer, at de lever op til kundens forventninger.

Konference dekoration 6
Servirngen af menu

Dygtige kokke & gode kvalitetsvine

Hos Danish event ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvalitet på gastronomi og vine. Vi samarbejder derfor med Danmarks største vinhandler af kvalitetsvine, der sammen med vores dygtige kokke kan skabe skræddersyet middage, hvor mad og vin komplimentere hinanden på bedste vis sammensat ud fra kundens præferencer og ønsker.

Event Processen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KUNDEMØDE

Sparring, behovsafdækning for social event,  hvor vi er kreative og får ideer.

SKRÆDDERSYET OPLÆG

Vi levere en unik eventplan for jeres sommerfest.

PLANLÆGNING

Professionel projektstyring med fokus på alle detaljer – store og små.

EKSEKVERING

Sikker eksekveringsteam bestående af professionelt personale og specialister-

ØKONOMISK OVERBLIK

Slut evaluering og sikker økonomiske overblik, med én faktura.

Skriv til os

Vi glæder os til at læse din mail.

Vi vil gøre alt hvad for at svare inden for 24 timer.