Teambuilding & personaleudvikling

Nå til tops sammen

Teambuilding er aktiviteter, der styrker det kollegiale og sociale på arbejdspladsen. Formålet er individuelt for virksomhed til virksomhed, men fælles handler det om at udfordre og skabe nogle fælles oplevelser. De bidrager til gladere medarbejdere og et styrket bånd imellem hinanden, som skal resultere i øget motivationen for et fremtidigt forbedret samarbejde på arbejdspladsen. Teambuilding er med til at skabe et mere positivt arbejdsmiljø og en større arbejdsglæde. Et velfungerende team kan måles direkte på bundlinjen, hvorfor dette er en fantastisk investering for virksomheden.

Teambuilding bliver ofte kombineret i forbindelse med firma- og personalearrangementer, men kan sagtens stå som et arrangement for sig selv. 

Danish Event arbejder sammen med de mest anerkende Teambulings firma i landet. Dette sikre en fuldendt oplevelse med et total arrangement. 

Rygmarvsrislende Personaleudvikling

Vil du løfte dine medarbejderes kompetencer, samhørighed og give dem en oplevelse for livet? Personaleudvikling styrker dine medarbejdere og der er mange muligheder både til lands, til vands og i luften. Det kan f.eks. være grænseoverskridende aktiviteter så som faldskærmsudspring, der indeholder både teori og praksis. Faldskærmsudspring er meget mere end bare at kaste sig ud af et velfungerende fly. Faldskærmsudspring skærper alle sanser og er med til at forbedre evnen til at tænke klart under pres, til at gennemskue en situation, tage en beslutning og handle korrekt.

Det er ikke kun i faldskærmsudspring, men i hele livet er situations- og selvbevidsthed vigtige egenskaber at besidde.

Book dit næste adrenalinsus hos Danish Event .

Powerbreaks forbedrer koncentrationsevnen

Efter 20 minutters inaktivitet begynder hjernen at lukke ned og tilførslen af ilt og blod mindskes. Det betyder at de læringsmæssige processer i hjernen ikke forløber optimalt. Vi anbefaler derfor at lægge nogle gode og inspirerende powerbreaks ind, der aktiverer deltagerne og holder dem motiveret og skarpe hele dagen, til eksempelvis store konferencer, dagsmøder og kursusdage.

Et powerbreak kan være små aktiviteter og udfordringer. Det kan eksempelvis være et virtuelt løb, hvor deltagerne bliver aktiveret ved at arbejde med forskellige opgaver. Her udfordres deltagerne i meningsdannelse, på kvalitet og meget andet. Det kunne også være et grafisk facilitator forløb, hvor deltagerne kommer til at tænke anderledes over dagens emner, virksomhedens visioner, strategier, processer eller andet afhængig af dagsorden for mødet. Samtidig sikres det, at dagens forløb også bliver husket i et flot tegnet referat.

Vi tilbyder en række af forskellige powerbreaks, som sammensættes specielt efter jeres ønsker og hvad der motiverer jeres medarbejdere.

Video teambuilding

I vil blive delt op i filmgrupper, hvor hver gruppe modtager et kamera og et tomt storyboard (drejebog). Hvert hold har nu til opgave at udfylde et storyboard og fordele rollerne (producer, instruktør, kameramand, skuespiller, mv.). Kreativiteten og den indre “Leonardo DiCaprio” skal findes frem, for nu er tiden inde til at skyde reklamevideoer! Formålet med denne øvelse er, at lære hinanden bedre at kende på en sjov, udfordrende og underholdende måde. Sammen skal holdene overholde stramme deadlines, tænke “ud af boksen” og arbejde som et samlet team.

Powerbreaks

I dyster her i utraditionelle OL discipliner, som udfordrer jeres samarbejdsevner, gejst og indre konkurrencemenneske. Disciplinerne er populære holdaktiviteter, som er inspireret fra sommer- og vinter-OL, samt de Paralympiske Lege – dog med et twist!

Skovturen

Her fremmes den kreative tankegang og forretningsprocesser gennem brugen af LEGO-klodser.

Klatring

Bliv rystet sammen med kollegerne på en sjov, grænseoverskridende og udfordrende måde helt oppe under trækronerne.

Madlavning

En hyggelig og udfordrende aften i køkkenet eller bag baren sammen som kollegaer.

kommunikation

I vil blive præsenteret for flere forskellige og lækre slags rom eller whisky – heriblandt noget tørt, noget fyldigt, noget sødt, og noget stærkt! Imens at jeres smagsløg bliver testet, modtager I information om alle produkterne, hertil viden om rom eller whisky generelt, krydret med historier fra de syv verdenshave.

Opklar et mord

Pludselig står I midt i opklaring af en kompliceret kriminalsag. En spændende og anderledes måde, der udfordrer jer i systematisk tænkning, samarbejde og strategi.

Foredrag

Foredrag kan give stor inspiration, viden og lærdom. Det kan være et foredrag om arbejdsglæde og motivation, der med udgangspunkt i medarbejderne, med en masse humor, inddrager og tager udgangspunkt i eksempler fra hverdagen.

Fotosafari

I skal løse så mange udfordringer som muligt, på bedst mulig vis og tid! Hvert hold får udleveret en oversigt over udfordringer med sværhedsgrad og tilhørende pointscore. I vælger selv, hvilke opgaver I vil løse og i hvilken rækkefølge. I jeres “hold – goodie bag” finder I alle remedier til de stillede opgaver. Hver enkelt opgave giver forskellige point efter sværhedsgraden. Alle udfordringer dokumenteres med billeder.

Vinsmagning

Få indsigt i vintyper, druesorter, smagsteknikker og forkæl smagsløgene i et par hyggelige timer blandt kollegaer og gode vine.

Og meget mere

Vi skræddersyer, tilrettelægger og tilpasser aktiviteter efter jeres behov og ønske, således der sikres en gavnlig og uforglemmelig dag for alle.

Skriv til os

Turpis cursus in hac habitasse. Velit aliquet sagittis id consectetur. Scelerisque in dictum non consectetur a erat nam at lectus. Adipiscing enim eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna. Sit amet consectetur adipisci