Salgscamp i Aalborg

En unik chancen for at salgsteamet kan få tid til at arbejde intenst sammen omkring virksomhedens fremtidige salgsstrategi.
Vi designer mindre oplevelser ind i campen som styrker relationerne imellem teammedlemmerne.

Teamplay med ipad

Salgscamp i Aalborg

Ser man på Aalborgs historie, så har byen altid været den altdominerende købstad i Nordjylland. Tilbage i middelalderen reagerede munkene i byen, og det gamle Gråbrødrekloster ligger stadig velbevaret under det Aalborg som vi kender i dag.

Op gennem Aalborgs historie har søfarten altid haft en enorm betydning for byens handelsliv. Dette kommer I til at mærke på egen krop, når I skal holde salgsmøde til søs.

Rammerne for jeres salgscamp bliver Det Gamle Sømandshjem i Aalborg, som i dag er nyrenoveret og omdøbt til Hotel KOMPAS.

Oplevelser

Har du været under jorden i Aalborg før? I besøger det gamle underjordiske munkekloster, hvor vi ser nærmere på fasanernes handelsmønstre.

Efterfølgende skal I på sporet af den lange søfarts historie, når Ms Kysten lægger rammer til et sejlene salgsmøde på Limfjorden mod Kattegat. En gyngende oplevelse, som afsluttes med et hæsblæsende retur tilbage til Aalborg, hvor I sikkert ankommer til jeres hotel. Her venter en gastronomisk oplevelse på Aalborgs bedste restaurant – Restaurant Struktur 

Konference med taler stol
salgskurus træning

Fagligheder

Udover de intense arbejdstimer som I får på salgscampen, så kommer Henning Karlsen og fortæller om det nye handelsbegreb ’Social Selling’. Dette er et begreb som allerede fylder meget og som i fremtiden vil betyde endnu mere – også for jer. Med Henning Karlsen ved roret venter jer et super spændende foredrag med høj energi, hvor også jeres LinkedIn profiler kommer under luppen.

Værdsættelse

Udover de mange intense arbejdstimer og sociale oplevelser som I får sammen, så får I selvfølgelig også en smule værdsættelse. Her venter jer blandt andet lækre arbejdsomgivelser i det nyrenoveret Sømandshjem – Hotel KOMPAS – mens den berømte Mortens Kro serverer jer en lækker 4-retters menu. Efterfølgende er der også mulighed for at runde aftenen af i en af landets mest kendte gader.

Salgscamp der arbejder

Skriv til os

Vi glæder os til at læse din mail.

Vi vil gøre alt hvad for at svare inden for 24 timer.