Salgscamp i Løgstør

En unik chancen for at salgsteamet kan få tid til at arbejde intenst sammen omkring virksomhedens fremtidige salgsstrategi.
Vi designer mindre oplevelser ind i campen som styrker relationerne imellem teammedlemmerne.

Oplevelser

Det  hele foregår på Limfjordsmuseet, hvor de smukke omgivelser forenes og styrkes af det høje gastronomiske niveau, som bliver serveret af Kanalfogedens Køkken.

Limfjordsmuseet lægger ramme til jeres salgscamp og leverer de unikke oplevelser. Jeres dage i Løgstør byder på en guidet sejltur i den historiske Frederik d.7’s kanal samt en humoristisk byvandring med Løgstør Vægterkorps. Her fortæller købstadens Vægterkorps alle de sjove og uhyggelige historier, som gemmer sig i den gamle købstad.

Fagligheder

Udover de intense arbejdstimer som I får på salgscampen, så kommer Henning Karlsen og fortæller om det nye handelsbegreb ’Social Selling’. Dette er et begreb som allerede fylder meget og som i fremtiden vil betyde endnu mere – også for jer. Med Henning Karlsen ved roret venter jer et super spændende foredrag med høj energi, hvor også jeres LinkedIn profiler kommer under luppen.

Værdsættelse

Udover de mange intense arbejdstimer og sociale oplevelser som I får sammen, så får I selvfølgelig også en smule værdsættelse. Her venter jer blandt andet smukke omgivelser at arbejde i, hvor især panoramaudsigten over Limfjorden er i en klasse for sig. Maden der bliver serveret er af topkvalitet og leveres af den 4 stjernet restaurant – Kanalfogedens Køkken – som ligger i samme bygning som Limfjordsmuseet.

Skriv til os

Turpis cursus in hac habitasse. Velit aliquet sagittis id consectetur. Scelerisque in dictum non consectetur a erat nam at lectus. Adipiscing enim eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna. Sit amet consectetur adipisci