Skip to main content

Lokal Eventbureau Aalborg og Nordjylland

Danish event dækker en bred vifte af forskellige eventtyper både inden for social og corporate events. Vi er et landsdækkende eventbureau, som har hovedkontor i Nordjylland. Vi er specialister i at planlægge og afvikle.

Eventbureau Aalborg og Eventbureau Nordjylland

Med hovedkontor i Nordjylland og med mange års virke som eventbureau i Aalborg. Kender vi stor set alle mulighederne i byen og nordjylland.

Har samarbejder med de største aktøre i byen og regionen og har arbejde på og med diverse hoteller, venue i hele byen, storcenter og meget andet.

Som Eventbureau i Aalborg, er det vigtig at at lokal kendskab til lokale leverandøre for støtte lokale men og for at levere den bedste kvalitet.

Vi kan bl.a. tilbyde unikke venue i og omkring Aalborg som

Sebberkloster
Helgstrand akademi
odd fellow palæet

Læs lidt med mange flere..

Sociale Events

Aalborg eventbureau der skal unikke event, da de skal indeholder jeres DNA og formål. Social events skaber fælles oplevelser, der bringer værdi for virksomheden og jeres ansatte ved bl.a. at forbedre det kollegiale og sociale miljø på arbejdspladsen.

Se alle sociale events vi tilbyder

Business Events

Business events kan være alt fra store informationsrige kick-off for medarbejdere, konferencer med inspirerende underholdning, kunde event eller et helt andet event. Vi har erfaring med det meste og har prøvet rigtig mange ting igennem årene. Så kan I trygt overlade alt planlægning og eksekvering af jeres virksomhedsarrangementer til Danish event.

Se alle business events vi tilbyder

Teambuilding

Teambuilding er ikke bare sjove og til tider underlige aktiviteter. Det er en investering i medarbejdere og virksomheden som skal give mening og deltagerne skal kunne reflektere over deres rolle i virksomheden. Men derfor må det jo gerne være sjovt! Med teambuling gennem Danish event, laver vi en forventnings afstemning om formålet og en analyse på hvem medarbejderne er, for at designe det rigtige forløb eller dag for jer.

Læs mere om vores teambuilding her

Preferred corporate & social event partner i Viborg

Vi arbejder allerede med en række mellemstore og store virksomheder i Viborg og omegn.

Ved os kan I altid forvente den bedste kvalitet og en høj service. Vi har de bedste lokale leverandører og det bedste crew i byen.

Vi glæder os allerede til at høre hvad I drømmer om.

Klar til start?

Kontakt os i dag